Redline Carbon Classic Cold Skis Cross Country Champion Ski
Hover To Zoom

Redline Carbon Classic Cold Skis

Designed, tested and proven with the best athletes in the world, the REDLINE Nordic Ski Series establishes a new standard for speed.

| Flex chart

FIND DEALERS

C Redline Carbon Classic er konstruert med lavt, langt spenn for kalde snøforhold. Moderat splay i tupp og ende gir minimalt motstand i snøen og bedre glid.

Tren smartere med dine Redlines ved å kombinere dem med Madshus empower™ appen.

length: 185-210cm/5
sidecut: 44-42-44mm
weight: 900g/190cm (pair)
camber: Classic Low/Madshus Speed Tip
core: PR 100X and Triaxial Carbon Construction

TEKNOLOGIArrow Icon

Learn More At Madshus Academy

Triaxial Carbon Construction

Triaxial Carbon Construction har en større andel av karbonfiber som omslutter kjernematerialet. Dette sikrer en ski som er ekstremt lett i egenvekt og har en høy fleksibilitet. Madshus bruker denne konstruksjonen på alle skiene i Champion serien.
Triaxial Carbon Construction Technology

P200 Nano Black Base

P200 Nano Black såle har en unik konstruksjon som gjør den enda raskere og gir enda bedre egenskaper på alle snøforhold. Sålen, som kun kommer på våre REDLINE modeller, er ekstremt slitesterk og har uovertruffent voksopptak. Dette er gullstandarden av våre racing såler.
P200 Nano Black Base Technology

Pr100 X Core

PR100X er et akrylbasert kjernemateriale som sammen med Madshus sin Triaxial Braiding teknologi gir meget gode egenskaper. Dette er et ekstremt lett materiale som også brukes i flere høyteknologiske maskiner, som for eksempel i rotorbladene på helikopter og i vingene på jetfly. PR100X gir våre ski god demping, og er førstevalget for våre toppmodeller. Kjernen er 3D formet på vår modell Nanosonic for å maksimere presisjonen i skien.
PR 100X Core Technology

FLEX CHARTArrow Icon

Recommended Flex for:

Redline Carbon Classic Cold Skis

Flex:
50-55% of body weight
Camber:
Low/Medium height. Medium pressure zones.

REVIEWS